Темата за Украйна явно се експлоатира от управляващите като спасителен пояс,

...
Темата за Украйна явно се експлоатира от управляващите като спасителен пояс,
Коментари Харесай

Радев: Управляващите се крият зад темата с Украйна

" Темата за Украйна очевидно се експлоатира от управляващите като избавителен пояс, който да отдалечи вниманието на хората от неналичието на визия, стратегия и действителни дейности в отговор на проблемите пред страната ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, съобщи Дарик и Българска телеграфна агенция.

" Криенето зад Украйна може да работи, само че единствено за известно време, тъй като проблемите се натрупат, а хората чакат отговори ", добави президентът. 

 
Той уточни, че ръководещите най-накрая би трябвало да се заемат с българския дневен ред и с решение на проблемите на обществото. " Криейки се зад Украйна, управляващата коалиция от ден на ден отстъпва от редица значими европейски ценности - господство на правото, а не неговото тъпчене, битка с корупцията, а не нейната протекция, бистрота, а не задкулисие, независимост на словото, а не цензура, повишение на стандарта и качеството на живот на хората, а не тяхното плячкосване, и доста значимо – отговорност пред гласоподавателя, а не неговата измама ", съобщи президентът. 

" Има доста митинги. Има митинги против войната, има обществени митинги, има митинги против бюджета, против политиката на приходите. България е демократична страна и всеки има право да стачкува. Въпросът е митингите да водят до някакъв резултат ", уточни той по отношение на готвения митинг пред президентството поради думите му, че Украйна сама води войната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР